Avantatges i acords

PROTOCOL D'ASSETJAMENT

PROTOCOL D'ASSETJAMENT

Us informem del nou servei que oferim a traves del conveni signat amb el grup SPASS Servicio de prevención ajeno en Seguridad y salud laboral, SLU a totes les empreses associades referent al protocol d'asetjament

Existeix un marc normatiu divers que obliga les empreses a prevenir i combatre l'assetjament laboral i sexual a la feina.

Aquest protocol es obligatori per a totes aquelles empreses que tinguin emprats al seu càrrec, independentment del nombre de treballadors o de la grandària de l´empresa, i ha de recollir tant les mesures per a la prevenció de l´assetjament com les mesures i procediments que es duran a terme en cas de produir-se una situació d´assetjament en el lloc de treball.

En base a aquesta informació, us proposem un model de protocol d'assetjament per a la vostre empresa, que ha de ser difós i conegut per totes les persones de l'organització. Aquesta difusió no es pot quedar en una mera entrega formal, sinó que s'haurà d'explicar a través d'una acció formativa de sensibilització (per això us lliurem un model de protocol que hauran d'adequar a la vostra empresa i una formació en power point per als treballadors a més de un test que avaluï si han comprès els continguts).

HELPOINT SELECCIÓ DE PERSONAL & CONSULTORIA

HELPOINT SELECCIÓ DE PERSONAL & CONSULTORIA

SERVEIS INCLOSOS:

 • Atenció personalitzada segons les necessitats de l'empresa amb la gestió i seguiment dels candidats
 • Anàlisis del lloc de treball, entrevistes tècniques i per competències
 • Assessorament en tipus de contractació i retribucions segons la categoria professional
 • Helpoint coordina les entrevistes i gestiona tota la documentació: tant la formativa com per fer l'alta contractual
 • Garantia d'1 mes a partir de la data d'incorporació amb l'opció de tornar a fer un nou procés de selecció sense càrrec dins d'aquest període

10% DESCOMPTE QUOTA SOCI

10% DESCOMPTE QUOTA SOCI

Aquest any 2023, si ets soci d'Apei i portes un amic, tant ell com tu, gaudireu d'un 10% de descompte a la vostra quota d'associat.

TRAMITACIÓ AJUDES I SUBVENCIONS

TRAMITACIÓ AJUDES I SUBVENCIONS

APEI i ACCR 2004 ASSESSORAMENT, S.L., han signat un acord i, a partir del proper 02/11/2022, es posa en marxa un nou servei de TRAMITACIÓ D'AJUDES I SUBVENCIONS per a tots els membres associats.

ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS GRATUÏTA

ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS GRATUÏTA

A partir de gener de 2023, totes les empreses associades gaudiran d'una assegurança d'accidents gratuïta, a nom del titular de l'empresa.

HOMS RENTALS

HOMS RENTALS

 

Apei amb l’objectiu d’oferir-vos un servei de suport que garanteixi la qualitat i la seguretat en l’activitat de les instal·lacions ha contactat amb Germans Homs que ens ofereix el lloguer d’un amplíssim catàleg de maquinària d’última tecnologia, capaç de donar solució a qualsevol necessitat de les diferents empreses instal·ladores.

Amb aquest acord de col·laboració, Germans Homs ofereix avantatges exclusius, en relació amb els seus serveis. D’aquesta manera, podreu gaudir de condicions especials en el lloguer de Maquinària i Mòduls

A més l’assessorament, pressupost i legalització dels projectes com el muntatge de bastides en façanes o la realització de qualsevol esdeveniment seran gratuïts, tan sols serà necessari acreditar-vos com empreses associades d’Apei.

Qualsevol dubte ens podeu trucar i us ampliarem la informació.

 

 

Més informació

ACORD BANC SABADELL-APEI

ACORD BANC SABADELL-APEI

Amb aquest acord, Apei i Banc Sabadell, especialitzats en col·lectius professionals tenen signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de posar a la disposició de tots els seus associats un conjunt de productes i serveis financers en condicions preferents. 

Si desitges ampliar aquesta informació fes clic aquí.


 

Més informació

ACORD APEI - TARGETES CEPSA

ACORD APEI - TARGETES CEPSA

 


Gaudeix de les avantatges que t'ofereix Cepsa gràcies a l'acord signat amb AGIC.

Tarjeta CEPSA STAR DIRECT: 

 • Gratuita
 • Sense Aval
 • Gestió On-line
 • Facturació Electrónica

Més informació

ACORD PEL RECICLATGE DE FLUORESCENTS

ACORD PEL RECICLATGE DE FLUORESCENTS

FENIE, Federación Nacional de la qual forma part APEI, ha signat un acord amb Ambilamp per a la promoció del Pack-Contenidor exclusiu per a empreses instal·ladores per a efectuar el reciclatge de làmpades.

A travès d'aquest acors, Ambilamp es compromet a facilitar gratuïtament un model de Pack-Contenidor a cada empresa instal·ladora interessada i també a realitzar la recollida de les làmpades dipositades, una vegada hagi completat la seva capacitat.

Si estàs interessat contacta amb Apei al telèfon:  93 260 21 61

Més informació

CERTIFICATS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

CERTIFICATS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Us informem que podeu oferir el servei de certificació energètica als vostres clients a través d'Apei.

Truca'ns i informa't !

ASSEGURANCES

ASSEGURANCES

Els millors preus en assegurances

 • Assegurança d'Automòbils 
 • Assegurança del local
 • Assegurances diverses
 • Assegurança Subsidi Autònom
 • Assegurança de Transport
 • Assegurança Accidents de Conveni Col·lectiu
 • Assegurança Responsabilitat Civil Fenie
 • Assegurança d'Assistència Sanitària

Més informació

FENIEENERGIA, S.A.

FENIEENERGIA, S.A.

Presentes en toda España, y gracias a nuestros agentes energéticos, tenemos una de las mayores redes comerciales, gracias a ellos podemos ofrecer a nuestros clientes un servicio personalizado, con el objetivo no solo de reducir el consumo energético sinó también también su impacto en el medio ambiente. 

CONTRACTA AMB FENIEENERGIA VEURÀS L'ENERGIA D'UNA ALTRA MANERA.

COMERCIALITZADORA ELÈCTRICA I DE GAS.

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

APEI, en col·laboració amb SPASS, Servei de Prevenció Aliè en Seguretat i Salut Laboral, S.L., acreditat amb el núm. SP-002/2000-G pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya com a servei de prevenció aliè en riscos laborals, ofereix a tots els nostres associats la possibilitat de contractar de forma integral i preferencial un Servei de Prevenció Aliè que contempla la totalitat de les especialitats que determina la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

Amb aquest conveni les empreses associades a Apei compliran al preceptiu en quan a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i tot això als millors preus.

PIMEFACTURA

PIMEFACTURA

És un servei informàtic que automatitza l'enviament de les factures al teu client, registrant evidències que la factura ha estat lliurada al receptor correctament.

Tot són avantatges:

 • Servei d'emissió de factura electrònica. 12 factures anuals gratuïtes
 • Podràs enviar factures a tots els teus clients, ja siguin administracions públiques, empreses privades o persones físiques.
 • Sabràs si el receptor ha rebut la teva factura.
 • Milloraràs la productivitat automatitzant l'enviament de les factures.
 • Reduiràs despeses per eliminació de material, paper i costos d'enviament.

100% segur i legal.

DEVOLUIVA

DEVOLUIVA
 • Eina per a la recuperació de l'IVA (des dels últims 4 anys) i la gestió de despeses. Fotografia el teu tiquet i l'APP el converteix en factura digital per poder desgravar-ne l'IVA.
 • La xarxa DevoluIVA compta amb més de 38.000 establiments a tota Catalunya i Espanya, entre restaurants, cafeteries, pàrquings, taxis i benzineres.
 • Pots, a més, suggerir qualsevol establiment de l'àmbit d'aplicació, i la xarxa d'agents de DevoluIVA s'hi posaran en contacte i el donaran d'alta. Si el teu restaurant habitual no és encara a la xarxa, l'afegim en un termini molt breu perquè puguis també recuperar l'IVA del teu consum!
 • Comença a recuperar el teu IVA per només una quota fixa amb descompte exclusiu per a socis de PIMEC de 44€/anuals.

REGISTRE JORNADA LABORAL

REGISTRE JORNADA LABORAL

La solució digital gratuïta per al registre horari dels associats.

PIMEC ha dissenyat una solució tecnològica gratuïta i exclusiva pels socis de PIMEC per tal de facillitar a les pimes el compliment del RD 8/2019 respecte al registre de jornada laboral sense limit de treballadors.

El registre d'entrades i sortides es realitza mitjançant la app gratuïta per Android i IOS. Addicionalment el registre d'accés pot realitzar-se a través del formulari web.

Les prestacions d'aquesta aplicació són:

 • Alta i manteniment empresa i seus
 • Definició d'horaris i calendari
 • Manteniment dels treballadors
 • Informe d'accessos per ditància a seu o IPS externes
 • Registre jornada des d'app i web
 • Seguiment dels marcatges
 • Informes de jornada laboral i incidències d'accessos
 • Notificacions certificades a treballadors

CERTIFICAT DIGITAL

CERTIFICAT DIGITAL

El certificat digital ja és obligatori per poder rebre per mitjans electrònics les comunicacions i notificacions administratives de l'Agència Estatal d'Administració Tributària

Ja no és una opció; és una obligació per a totes les pimes i autònoms

PIMEC ha estat la primera patronal acreditada per emetre certificats digitals que facilitin la signatura electrònica a les empreses per tal que duguin a terme gestions telemàtiques amb les administracions públiques, disposin d'identitat a Internet i incorporin la signatura electrònica reconeguda als documents en format digital.

Què inclou?

T'oferim certificats per a la teva empresa i per a les persones. També fem certificats específics per a firmar factures electròniques i el nou certificat de segell empresarial d'àmbit europeu. Els nostres certificats digitals permeten generar una firma electrònica qualificada i s'entreguen en dispositius de targetes o tokens criptogràfics, o emmagatzemats al núvol securitzat de Firmacloud.

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 Quota gratuïta de soci, el 1er any -15% en l'import del curs a tota la formació privada a APEI. Gaudeix d'aquest descompte tot l'any tan sols presentant el carnet..

Més informació