Avantatges i acords

ACORD BANC SABADELL-APEI

ACORD BANC SABADELL-APEI

Amb aquest acord, Apei i Banc Sabadell, especialitzats en col·lectius professionals tenen signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de posar a la disposició de tots els seus associats un conjunt de productes i serveis financers en condicions preferents. 

Si desitges ampliar aquesta informació fes clic aquí.


 

Més informació

ACORD APEI - TARGETES CEPSA

ACORD APEI - TARGETES CEPSA

 


Gaudeix de les avantatges que t'ofereix Cepsa gràcies a l'acord signat amb AGIC.

Tarjeta CEPSA STAR DIRECT: 

  • Gratuita
  • Sense Aval
  • Gestió On-line
  • Facturació Electrónica

Més informació

ACORD PEL RECICLATGE DE FLUORESCENTS

ACORD PEL RECICLATGE DE FLUORESCENTS

FENIE, Federación Nacional de la qual forma part APEI, ha signat un acord amb Ambilamp per a la promoció del Pack-Contenidor exclusiu per a empreses instal·ladores per a efectuar el reciclatge de làmpades.

A travès d'aquest acors, Ambilamp es compromet a facilitar gratuïtament un model de Pack-Contenidor a cada empresa instal·ladora interessada i també a realitzar la recollida de les làmpades dipositades, una vegada hagi completat la seva capacitat.

Si estàs interessat contacta amb Apei al telèfon:  93 260 21 61

Més informació

ACORD APEI - TÜV RHEILAND

ACORD APEI - TÜV RHEILAND

AGIC I Tüv Rheiland signen un acord amb preus exclusius per a Socis d'Apei en les inspeccions inicials, periòdiques, certificats de condicions de seguretat, etc.

 

Més informació

CERTIFICATS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

CERTIFICATS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Us informem que podeu oferir el servei de certificació energètica als vostres clients a través d'Apei.

Truca'ns i informa't !

FENIEENERGIA, S.A.

FENIEENERGIA, S.A.

Presentes en toda España, y gracias a nuestros agentes energéticos, tenemos una de las mayores redes comerciales, gracias a ellos podemos ofrecer a nuestros clientes un servicio personalizado, con el objetivo no solo de reducir el consumo energético sinó también también su impacto en el medio ambiente. 

CONTRACTA AMB FENIEENERGIA VEURÀS L'ENERGIA D'UNA ALTRA MANERA.

COMERCIALITZADORA ELÈCTRICA I DE GAS.

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

APEI, en col·laboració amb SPASS, Servei de Prevenció Aliè en Seguretat i Salut Laboral, S.L., acreditat amb el núm. SP-002/2000-G pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya com a servei de prevenció aliè en riscos laborals, ofereix a tots els nostres associats la possibilitat de contractar de forma integral i preferencial un Servei de Prevenció Aliè que contempla la totalitat de les especialitats que determina la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

Amb aquest conveni les empreses associades a Apei compliran al preceptiu en quan a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i tot això als millors preus.